« terug naar vorige pagina

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00 uur 
  • Spreekuur dagelijks op afspraak. U kunt ook online een afspraak inplannen. 
  • Let op: bij levensbedreigende situaties belt u altijd: 112
 
Twijfelt u of u naar de huisarts of de Spoedpost moet? Gebruik de app of website: ‘Moetiknaardedokter.nl’ 
 
Buiten openingstijden: 
Bij urgente klachten die niet kunnen wachten tot onze praktijk is geopend kunt u na openingstijden terecht bij de Spoedpost in het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Te bezoeken op Vondelweg 999 in Haarlem. Na 23:00 uur kunt u alleen nog op de Spoedpost in Haarlem Zuid terecht. Te bezoeken op Boerhaavelaan 22 in Haarlem.
U kunt de Spoedpost bereiken via: 023-2242526

 

Beste patiënten,

Helaas hebben we tijdelijk een onderbezetting bij onze praktijkassistenten. Het is momenteel moeilijk om (ervaren) praktijkassistenten te vinden. Vanwege de toenemende drukte aan de telefoon en de onderbezetting zijn wij minder goed bereikbaar dan u gewend bent van ons en dan wij zelf wensen. Ook is het spreekuur van de assistentes snel vol. Het kan zijn dat u soms langer moet wachten aan de telefoon, gevraagd wordt om later terug te bellen omdat er een langere wachttijd is dan normaal.

Wij begrijpen dat dit voor u niet fijn is, maar wij vragen hiervoor uw begrip en wij werken hard aan een oplossing. In geval van levensbedreigende spoed zijn we uiteraard altijd bereikbaar door de 1 te kiezen in het telefoonmenu.

Voorts willen wij u wijzen op de mogelijkheden die het portaal biedt. Er zijn een aantal zaken die u online zelf kunt regelen via uw portaal. U hoeft dan niet te wachten totdat u de assistente aan de telefoon heeft.

Hieronder geven wij u een paar voordelen van het gebruik van uw portaal:

  • U kunt uw lab. uitslag inzien.
  • U kunt een vraag stellen aan uw arts (dit mag geen vraag zijn over een levensbedreigende situatie of meerdere losse zorgvragen)
  • U kunt herhaal medicatie aanvragen.
  • U kunt online een afspraak inplannen bij de arts. (Let op! dit is momenteel niet mogelijk)

U kunt uw inlog voor het portaal aanvragen door op de link te klikken: Huisartsenpraktijk Pleiaden

We danken u voor uw begrip en medewerking!

Vriendelijke groet, 

Huisartsenpraktijk Pleiaden